Over ons

 

We zijn een creatief bedrijf maar werken toch altijd projectmatig.
Altijd eerst de embryonale gedachten beschrijven. Dan een proefopstelling omgeving creëren waarmee  de “proof of principles” onderbouwd aangetoond kan worden.

Na goedkeuring gaan we het project beschrijven in een “plan van aanpak” Hierin komen natuurlijk een kostenbegroting maar ook een tijdfasering. En daar houden we ons aan.
Als alle mijlpalen zijn gehaald en goedgekeurd komt de prototype fase. Het maken van de functionele en technische specificaties, de begeleiding van de bouw met uiteindelijk het opleveren van een werkend prototype.

Een van de speerpunten is magnetron technologie voor de industrie. Gestart voor de broodindustrie voor vooraanstaande bedrijven. Maar nu voor verschillende branches ontwikkeled en ingezet. Eigen ontwikkelingen voor verschillende toepassingen blijven doorgaan. Verschillende patenten zijn verleend.

Gebaseerd op magnetrontechnologie hebben we een volledig modulaire productielijn ontwikkeld. Hierin is de energieverdeling optimaal verdeeld, zonder "hot en cold spots". Deze lijn is geschikt voor vele producten.

Energiebesparing met magnetron technologie tot 83% is bewezen.

 

 

 

 

(C) Graviabell 2009   |    Pieter Dekkersstraat 5   |    5671DC Nuenen   |    T 040 - 2952052   |    info@graviabell.nl